Продукція
   




























  
   BOHAMET
Друк Електронна пошта   

     Компанія Bohamet на ринку з 1985 року. Засновниками є Генріх  Богуш і Ярослав    Халаревіч, який до цих пір управляє Департаментом Виробництва  Bohamet. Понад двадцять років своєї діяльності дає нам сильні позиції на ринку і визнання серед клієнтів як внутрішніх, так і закордонних.
     З 1995 року, останній період інтенсивного розвивання  компанії,  ми зосередили увагу на високу якість продукції, модернізації всієї інфраструктури заводу. У цей період була побудована нова штаб-квартира, розташована в обхід Бидгощ. В даний час ми маємо сучасну техніку і різноманітної зручності майстерні. У нас працюють близько 200 чоловік, у тому числі висококваліфікованих інженерів.
     Ми є компанією з традицією, однак, уважно стежимо за тенденціями ринку та впровадження нових технологій, з тим щоб найкращим чином відповідати мінливим потребам і вимогам наших нинішніх і майбутніх клієнтів. Висока якість нашої продукції гарантується численними сертифікатами відповідності та якості.
    Компанія Bohamet - ФІТИНГИ (з липня 2008 року окремі підрозділи) є диверсифікованим виробником промислової арматури. Промислове виробництво чавуну, арматури, залізні арматури з чавуну і ковкого заліза систем водопостачання - каналізації було запущено в 1990 році. Завод був попередником на польському ринку у виробництві клапанів з гумовим ущільненням.
В даний час наша продукційна обробка здійснюється в обробних центрах  сучасного, світового класу, з комп'ютерним управлінням обладнання. Це гарантує  точність, і  отже  - високу якість нашої продукції.
     Широкий асортимент нашої продукції  включає  в себе:
 - наземні і підземні  гідранти,
 - засувки  самих різних типів і розмірів,
 - чавунні фітинги,
 - різні типи кришок люків і телескопічних кришок.
 - морські вироби  (вікна, ілюмінатори, склоочисники);
 - виробництво промислової арматури;
 - виробництва скла;
 - металообробка;
 - вироби для гірничої промисловості.
     Ми також пропонуємо труби й фітинги із пластмас ПВХ і ПЕ для установки води – свердловини, каналізації, очисні споруди, обладнання та пристосування з чавуну для водопостачання.

 

Download this file (Katalog BOHAMET- ARMATURA (Russian).pdf)Bohamet[Каталог виробів Bohamet]16309 Kb